Kanten Jarretelsetje Met Aangehechte Netkousen Rood 38383

Wil je verzekert zijn van een spannende nacht in de slaapkamer? Draag dan dit jarretelsetje met aangehechte jarretels en netkousen. De pikante rode kleur accentueert je benen op een speelse manier en zorgt ervoor dat je er nog verleidelijker uitziet. De jarretelgordel en jarretels zijn van sierlijk kant, terwijl de kousen zijn gemaakt van grof netstof. Dit spannende setje haalt de femme fatale in je naar boven en geeft je zelfvertrouwen een extra boost.

##PS_Standard_Specifications##Wastemperatuur – HandwasBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeeKleur – RoodGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Plastic)One Size – One Size (S-M 34 – 38)Garantie – JaSoort garantie – Good Warranty Service
J-Services.nl Kanten Jarretelsetje Met Aangehechte Netkousen Rood 38383
Kanten Jarretelsetje Met Aangehechte Netkousen - Rood
PRIJS: 19.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.