Cusco Vaginale Speculum Groot 38383

De Cusco Vaginale Speculum is een grote speculum die het mogelijk maakt om binnenin de vagina te kijken. De toy spreidt de vagina open zover als de gebruiker wenst. De speculum is verstelbaar en kan worden vastgezet op een bepaald punt. Het geheel is gemaakt van sterk metaal waardoor het niet kan buigen of breken. Metaal voelt koud aan, maar kan verwarmd worden met warm water. Ook is het mogelijk om alle soorten glijmiddel te gebruiken.

Specificaties:Waterproof – JaWeekmakervrij – JaPenetratie mogelijk – JaKleur – ZilverGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Karton)Eindoordeel – 5Geschikt glijmiddel – Water- en siliconenbasisGarantie – JaSoort garantie – Good Warranty Service
J-Services.nl Cusco Vaginale Speculum Groot 38383
Cusco Vaginale Speculum - Groot
PRIJS: 29.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.