Fun Factory Patchy Paul G5 krachtige gspotvibrator 38383

Fun Factory Patchy Paul G5 – krachtige g-spotvibrator

Deze fantastische g-spot vibrator van Fun Factory heeft een flink formaat: Hij is in totaal 23 cm lang. Bovendien vult hij je goed op met een diameter van 2,8 cm op het dunste deel tot 4,4 cm op het dikste deel. Hij heeft 12 verschillende standen, is oplaadbaar en verkrijgbaar in 3 kleuren. De gebogen tip stimuleert je G-spot als geen ander!

Patchy Paul shacht is volledig gemaakt van 100% medical grade silicone. Dat is niet alleen zacht en flexibel, maar ook hypo-allergeen en hygiënisch schoon te maken. Bovendien worden alle toys van Fun Factory ontworpen én geproduceerd in Duitsland. Ze hanteren een hoge kwaliteitsstandaard en bieden jou daarom 2 jaar garantie op al hun producten.

Patchy Paul: boegbeeld van Fun Factory

De bijzondere vorm van Patchy Paul (als een soort rups met ogen) is al sinds de beginjaren van Fun Factory hét
J-Services.nl Fun Factory Patchy Paul G5 krachtige gspotvibrator 38383
Fun Factory Patchy Paul G5 - krachtige g-spotvibrator
PRIJS: 99.90

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.