Glazen dildo Icicles No. 37 38383

Kleine ondeugd, zo werd de glazen Icicles No. 37 anaalplug en dildo al eens door eerdere gebruiksters omschreven. Niet vreemd als je kijkt naar zijn vorm en handzame formaat. Echt een vriendje om intiem mee te worden. Handgemaakt, en hoe! Geef jezelf over aan jezelf. Leidt de Icicles No. 37 daar waar jij wilt dat hij naartoe gaat. Zowel anaal als vaginaal. Het heerlijke kopstuk en de gladde plezierbollen staan garant voor uren speelplezier!

Eigenschappen:

- Totale lengte: 15 centimeter

- Penetratiediepte: 9,5 centimeter

- Diameter: 3 centimeter

- Materiaal: glas

- Kleur: zwart

##PS_Standard_Specifications##Kleur – ZwartMateriaal – GlasLengte – 15.00Diameter – 3.00
J-Services.nl Glazen dildo Icicles No. 37 38383
Glazen dildo Icicles No. 37
PRIJS: 29.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.