Kanten Catsuit 38383

Voel je onweerstaanbaar in deze sexy kanten catsuit van Mandy Mystery! De zwarte catsuit bedekt je benen, heupen en taille maar laat door zijn diepe V-hals veel van jouw borsten zien. Het elastische materiaal sluit perfect aan op je lichaam en zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid, ook tijdens de wildste avonturen. Het kruis is open waardoor jouw partner volledig zijn of haar gang kan gaan.

##PS_Standard_Specifications##Wastemperatuur – HandwasBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeePasvorm – NauwsluitendKleur – ZwartGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Karton)One Size – One Size (S-L 34 – 40)Rekbaar – JaGarantie – JaSoort garantie – Good Warranty Service
J-Services.nl Kanten Catsuit 38383
Kanten Catsuit
PRIJS: 24.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.