Strapless Netstof Mini Jurkje Wit 38383

Is het een jurkje of is het toch echt lingerie? De strapless constructie zorgt ervoor dat dit netstof mini jurkje niet alleen in de slaapkamer gedragen kan worden, maar dat je hem ook eens tijdens een hete avond of een extravagant feestje aan kan doen. Doordat er gekozen is voor elastisch materiaal is dit jurkje zeer nauwsluitend en zorgt het ervoor dat al je vrouwelijkheid in volle glorie te bewonderen is.

##PS_Standard_Specifications##Wastemperatuur – HandwasBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeePasvorm – NauwsluitendKleur – WitGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Karton)Maatvoering – Valt kleinOne Size – One Size (S-L 34 – 40)Garantie – JaSoort garantie – Good Warranty Service
J-Services.nl Strapless Netstof Mini Jurkje Wit 38383
Strapless Netstof Mini Jurkje - Wit
PRIJS: 24.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.