Tool Box Lover Seksmachine 38383

Met deze heerlijke seksmachine maak je al je dromen waar! De seksmachine komt met twee aparte opzetstukken: een zwarte anaal dildo en een huidkleurige realistische dildo met ribbels op de schacht voor extra stimulatie. De machine is ook geschikt voor alle Vac-U-Lock speeltjes, die je als opzetstuk kan gebruiken. De machine is ook inclusief een paarse vibrator die je kunt gebruiken als afstandsbediening. Alle onderdelen kun je opbergen in de grote zwarte doos, zodat je hem discreet weg kunt zetten.

Afmetingen box: 41 x 18 x 18,5 cm

Afmetingen vibrator: 12 cm invoerdiepte, 11,5 cm omtrek

Afmetingen realistische dildo: 14 cm invoerdiepte, 12,7 cm omtrek

Afmetingen anaal dildo: 10 cm invoerdiepte, 13,3 cm omtrek

##PS_Standard_Specifications##Weekmakervrij – JaCE-keurmerk – JaPenetratie mogelijk – JaKleur – HuidkleurBediening – Afstandsbediening met kabelGeschikt voor – VrouwPower – Vaste stekkerVerpakking – Retailverpakki
J-Services.nl Tool Box Lover Seksmachine 38383
Tool Box Lover Seksmachine
PRIJS: 719.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.