Wetlook Body Met Lange Rits 38383

Met deze prachtige wetlook body uit de Cottelli Collection voel je je sexy en verleidelijk en zie je er zeer uitdagend uit. De body sluit nauw aan op je lichaam waardoor je vrouwelijke rondingen extra worden geaccentueerd. De rits gaat van de voorkant helemaal onderlangs naar achteren. Zo heeft je partner makkelijk toegang zonder dat je de body uit hoeft te doen en ben je verzekerd van een heerlijk heet avondje!

##PS_Standard_Specifications##Wastemperatuur – HandwasBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeePasvorm – NauwsluitendKleur – ZwartGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Karton)Maatvoering – Valt normaalEindoordeel – 4Garantie – JaSoort garantie – Good Warranty Service
J-Services.nl Wetlook Body Met Lange Rits 38383
Wetlook Body Met Lange Rits
PRIJS: 46.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.