Jarretelesetje Met Kant ZwartRoze 38383

Zelfs al draag je je mooiste kleding, tijdens een spannend avondje is je lingerie toch net wat belangrijker. In dit jarretelsetje zie je er absoluut adembenemend uit. Het elastische zwarte kant van de jarretelgordel zit zeer comfortabel en het roze lint dat in de jarretels zijn geweven geven het setje een lieflijke aanblik. De kousen zijn van grof zwart netstof en zijn afgewerkt met sierlijk kant aan de bovenkant. Plaag je partner en schuif je jurkje steeds verder omhoog voor een langzame onthulling van jouw sexy lingerie.

##PS_Standard_Specifications##Wastemperatuur – HandwasBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeeKleur – ZwartGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Karton)Maatvoering – Valt kleinOne Size – One Size (S-M 34 – 38)Garantie – JaSoort garantie – Good Warranty Service
J-Services.nl Jarretelesetje Met Kant ZwartRoze 38383
Jarretelesetje Met Kant - Zwart/Roze
PRIJS: 19.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.