Kort Satijnen Nachtjurkje Met Kanten Cups Zwart 38383

Voel je onweerstaanbaar in dit satijnen nachtjurkje van Music Legs. Het zwarte jurkje is gemaakt van glad satijn en heeft kanten details voor een verleidelijke en sensuele uitstraling. Ook de cups zijn deels gemaakt van doorschijnend kant waardoor de tepels zichtbaar zijn. Aan de voorkant van het jurkje zit een lange split die zorgt voor een opvallende twist. Draag het nachtjurkje in de slaapkamer en voel je sexy en comfortabel tegelijkertijd.

Specificaties:Wastemperatuur – HandwasBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeePasvorm – NonchalantKleur – ZwartGeschikt voor – VrouwMaatvoering – Valt kleinOne Size – One Size (S-L 34 – 40)Eindoordeel – 5Garantie – JaSoort garantie – Good Warranty ServiceString – Inclusief
J-Services.nl Kort Satijnen Nachtjurkje Met Kanten Cups Zwart 38383
Kort Satijnen Nachtjurkje Met Kanten Cups - Zwart
PRIJS: 32.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.