Netstof Body Met Halternek Neon Roze 38383

Laat je sensuele kant naar boven komen in deze sexy roze body uit de Music Legs collectie. De kanten body heeft een romantisch bloemenpatroon en een diep decolleté. Het materiaal voelt heerlijk zacht aan en sluit perfect aan het lichaam. Draag de body in combinatie met een paar sexy kousen en of gewoon zo en ga voor een avond vol verleiding!

##PS_Standard_Specifications##Wastemperatuur – HandwasBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeePasvorm – NauwsluitendKleur – RozeGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Karton)Maatvoering – Valt kleinOne Size – One Size (S-L 34 – 40)Eindoordeel – 5Garantie – JaSoort garantie – Good Warranty Service
J-Services.nl Netstof Body Met Halternek Neon Roze 38383
Netstof Body Met Halternek - Neon Roze
PRIJS: 32.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.