Netstof Halterjurkje Met Kant Zwart 38383

Dit zwarte mini jurkje laat vrouwelijke vormen onweerstaanbaar naar voren komen. Het jurkje is gemaakt van doorschijnend materiaal dat veel van de huid laat zien. Op de randjes zijn kanten details geplaatst die zorgen voor mooie afwerking. In het midden is een brede kanten band geplaatst die de taille accentueert. Doordat het jurkje elastisch is zal het perfect aansluiten en comfortabel zijn om te dragen.

Specificaties:Wastemperatuur – HandwasBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeePasvorm – NauwsluitendKleur – ZwartGeschikt voor – VrouwMaatvoering – Valt kleinOne Size – One Size (S-L 34 – 40)Eindoordeel – 5Garantie – JaSoort garantie – Good Warranty Service
J-Services.nl Netstof Halterjurkje Met Kant Zwart 38383
Netstof Halterjurkje Met Kant - Zwart
PRIJS: 39.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.