Body met open kruis en bijpassend oogmasker Zwart 38383

Uitdagende zwarte body met open kruis. Perfect om jouw partner te verleiden! De body heeft naast een sexy vetersluiting aan de voorkant, cups van zwarte doorschijnende stof ook open zijkanten die jouw rondingen optimaal laten zien. Met het bijpassende oogmasker ben jij helemaal klaar voor een spannende nacht.

##PS_Standard_Specifications##Wastemperatuur – HandwasBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeePasvorm – NauwsluitendKleur – ZwartGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Karton)Maatvoering – Valt normaalOne Size – One Size (S-L 34 – 40)Garantie – JaSoort garantie – Good Warranty Service
J-Services.nl Body met open kruis en bijpassend oogmasker Zwart 38383
Body met open kruis en bijpassend oogmasker - Zwart
PRIJS: 44.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.