Exciting Vibrating Sucker 38383

De Exciting Vibrating Sucker is een slimme combinatie tussen een vibrator en een vaginapompje. Met dit seksspeeltje stimuleer je de bloedsomloop in de schaamlippen om in de stemming te komen voor een avond vol seksueel genot. De vibrator heeft 7 verschillende standen en stimuleert de gehele vrouwelijke intieme zone. Met de Exciting Vibrating Sucker geniet je alleen of samen met je partner van opwindende seks!

##PS_Standard_Specifications##Waterproof – JaWeekmakervrij – JaCE-keurmerk – JaKleur – RozeBediening – PushbuttonVibratie – Variabele trillingen/multispeedGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Karton)Clitoris stimulatie – JaAantal Standen – 7Geluidsniveau – NormaalEindoordeel – 4Garantie – JaSoort garantie – Good Warranty ServiceManier van pompen – KnijpbalVibratie sterkte – Variërende trillingen
J-Services.nl Exciting Vibrating Sucker 38383
Exciting Vibrating Sucker
PRIJS: 39.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.