Netpanty Met Ruches Zwart 38383

Steel jij graag de show? Met deze unieke panty met ruches wordt dat wel heel eenvoudig. Door de speelse details krijg je meteen de uitstraling van een showgirl in een nachtclub zoals de Moulin Rouge. Het fijne netstof is doorschijnend en de stof is rekbaar voor een goede pasvorm. Ook sluit de panty perfect aan op jouw lichaam. Was hem alleen in de handwas zodat hij lang mooi blijft en jij er nog veel vaker in kan stralen.

##PS_Standard_Specifications##Wastemperatuur – HandwasBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeeKleur – ZwartGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Plastic)Maatvoering – Valt kleinOne Size – One Size (S-M 34 – 38)Garantie – JaSoort garantie – Good Warranty Service
J-Services.nl Netpanty Met Ruches Zwart 38383
Netpanty Met Ruches - Zwart
PRIJS: 14.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.