Netstof Legging Met Wijd Uitlopende Onderkant Zwart 38383

Ga voor een unieke look in deze opvallende legging! De zwarte legging is gemaakt van dun, doorschijnend materiaal waardoor je billen en bovenbenen uitdagend zichtbaar blijven. De onderkant is voorzien van een brede, tule rand voor een opvallende en bijzondere look. Draag de legging onder een sexy kostuum, een mooi jurkje of gewoon zo en laat je benen opvallen!

Wastemperatuur – HandwasBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeePasvorm – NauwsluitendKleur – ZwartGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Plastic)Maatvoering – Valt kleinOne Size – One Size (S-L 34 – 40)Eindoordeel – 4Garantie – JaSoort garantie – Good Warranty ServiceDenier – 70
J-Services.nl Netstof Legging Met Wijd Uitlopende Onderkant Zwart 38383
Netstof Legging Met Wijd Uitlopende Onderkant - Zwart
PRIJS: 12.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.