Orna Jarretelsetje Met String En Handschoenen 38383

Met dit spannende jarretelsetje maak jij een verpletterende indruk in de slaapkamer! Het setje bestaat uit een topje, een jarretelgordel met aangehechte string en een paar vingerloze handschoenen. Het setje is gemaakt van doorschijnende stof, waardoor je volledig door de stof heen kunt kijken. Dit geeft het setje een uitdagende look. Het setje is gemaakt van elastische stof voor een perfecte pasvorm en een comfortabel draaggemak.

Specificaties:Wastemperatuur – HandwasBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeePasvorm – NauwsluitendKleur – ZwartGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Karton)Maatvoering – Valt normaalEindoordeel – 5Kousen – ExclusiefGarantie – JaSoort garantie – Good Warranty ServiceString – InclusiefAccessoires – Inclusief
J-Services.nl Orna Jarretelsetje Met String En Handschoenen 38383
Orna Jarretelsetje Met String En Handschoenen
PRIJS: 48.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.