Fun Factory Miss Bi G5 Duo Vibrator 38383

Fun Factory Miss Bi – duovibrator

Deze Miss Bi duovibrator is een van Euphoria’s populairste producten. En daar zijn we blij om! Het liefst verkopen we bij Euphoria namelijk deze A-kwaliteit vibrators van Fun Factory. Omdat we dan zeker weten dat onze klant iets goeds heeft gekocht. De Miss Bi vibrator beschikt over 2 afzonderlijk te besturen vibrators. Één in de dikkere schacht en één in het clitorisdeel. Ze is wat korter dan de gemiddelde duovibrator, zodat ze eerder de clitoris raakt wanneer je haar inbrengt. Alle Fun Factory producten worden volledig gemaakt in Duitsland. Bovendien krijg je 2 jaar garantie.
Oplaadbaar, volledig waterdicht (ja ook in bad), de beste materialen. En, wat Euphoria betreft, van het beste merk ter wereld: Fun Factory.

“De Miss Bi werkt verslavend, ik heb hem er al bijna dagelijks bijgepakt! Ik heb er nog steeds geen genoeg van. Alleen ernaar kijken maakt me al o
J-Services.nl Fun Factory Miss Bi G5 Duo Vibrator 38383
Fun Factory Miss Bi G5 - Duo Vibrator
PRIJS: 109.90

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.