Music Legs Catsuit Zwart 38383

Hul je gehele lichaam in spannend strak nylon met deze zwarte catsuit van Music Legs. Het dichte model is voorzien van lange mouwen en pijpen met voetjes. De diepe V-hals zorgt voor een uitdagend decolleté. Het zachte, elastische materiaal sluit perfect aan op elk lichaam en elke pasvorm. Daarnaast is deze catsuit comfortabel om te dragen. Verras je partner in de slaapkamer of ga voor een uitdagende avond in de club. Wanneer jij deze catsuit ook draagt, jij geniet gegarandeerd van comfort en verleiding in één!

##PS_Standard_Specifications##Wastemperatuur – HandwasBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeePasvorm – NauwsluitendKleur – ZwartGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Karton)Maatvoering – Valt normaalOne Size – One Size (S-L 34 – 40)Eindoordeel – 4Rekbaar – JaGarantie – JaSoort garantie – Good Warranty ServiceString – Exclusief
J-Services.nl Music Legs Catsuit Zwart 38383
Music Legs Catsuit - Zwart
PRIJS: 16.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.