OffShoulder Mini Jurkje Met StrassSteentjes Zwart 38383

Sexy gelegenheden vragen om sexy outfits! Dit spannende zwarte jurkje zorgt voor een stijlvolle en sexy look die niemand kan weerstaan. Het jurkje is gemaakt van erg rekbaar materiaal dat je vrouwelijke vormen omhult en accentueert. Het off-shoulder model is voorzien van glinsterende steentjes die de aandacht naar je borsten trekken. Maak je sexy look helemaal af met een paar sexy en uitdagende schoenen en jij bent klaar voor elk feestje!

Wastemperatuur – HandwasBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeePasvorm – NauwsluitendKleur – ZwartGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Karton)Maatvoering – Valt kleinOne Size – One Size (S-L 34 – 40)Eindoordeel – 5Garantie – JaSoort garantie – Good Warranty Service
J-Services.nl OffShoulder Mini Jurkje Met StrassSteentjes Zwart 38383
Off-Shoulder Mini Jurkje Met Strass-Steentjes - Zwart
PRIJS: 24.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.