Zwart kanten body 38383

Als een semi-doorzichtige bodysuit voor jou niet spannend genoeg kan zijn dan is de Elia body voor jou! De zachte, zwarte stof geeft een chique uitstraling en sluit nauw aan op je lichaam. Door het opengewerkte honinggraadpatroon op je borst, biedt de body een verleidelijke blik op je decolleté.

De reeks dunne schouderbandjes houden de bodysuit op haar plaats, zolang dit verlangt wordt. De bandjes dagen je uit om deze prachtige lingerie langzaam, bandje voor bandje, van je schouders te laten zakken..

##PS_Standard_Specifications##Wastemperatuur – 40 °CBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeeMotief – MixedKleur – ZwartGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Karton)Maatvoering – Valt normaalOne Size – One Size (S-M 34 – 38)Garantie – JaSoort garantie – Good Warranty Service
J-Services.nl Zwart kanten body 38383
Zwart kanten body
PRIJS: 24.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.