Wimpers Met Veren Bovenkant En Onderkant 38383

Deze prachtige wimpers met veren zijn de mooiste accessoire voor een avondje uit. Om er helemaal op en top uit te zien plak je deze wimpers boven je eigen wimperrand met de bijgeleverde lijm. Door de toegevoegde diamantjes zien je ogen er meteen glamoureus uit en ben je helemaal klaar om op stap te gaan. De wimpers zelf zijn gemaakt van veren en geven je ogen een zachte en intrigerende look. In deze set zitten wimpers voor zowel de bovenrand als voor de onderrand.

##PS_Standard_Specifications##Kleur – ZwartGeschikt voor – UnisexVerpakking – Retailverpakking (Karton)Garantie – JaSoort garantie – Good Warranty Service
J-Services.nl Wimpers Met Veren Bovenkant En Onderkant 38383
Wimpers Met Veren - Bovenkant En Onderkant
PRIJS: 13.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.