Holle Siliconen Buttplug Large 38383

Deze holle buttplug is volledig gemaakt van zacht, glad siliconen voor optimaal comfort tijdens het inbrengen en dragen. De plug heeft een holle binnenkant wat opwindend kan zijn voor de partner. De opening kan gebruikt worden om extra glijmiddel aan te brengen op de lastige plekjes. De platte onderkant houdt de plug uitstekend op zijn plek.

##PS_Standard_Specifications##Waterproof – JaWeekmakervrij – JaBuigzaam – JaPenetratie mogelijk – JaKleur – ZwartGeschikt voor – UnisexVerpakking – Industrieverpakking (Plastic zak)Eindoordeel – 5Geschikt glijmiddel – WaterbasisGarantie – JaSoort garantie – Good Warranty ServicePlatte onderkant – Ja
J-Services.nl Holle Siliconen Buttplug Large 38383
Holle Siliconen Buttplug - Large
PRIJS: 35.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.