Wetlook Mini Jurkje Met Rits En Kraagje Zwart 38383

Laat je meest dominante kant naar boven komen in dit spannende wetlook jurkje van Music Legs. Het zwarte jurkje is voorzien van een subtiele glanslaag voor een kinky uitstraling. De rits aan de voorkant laat jou zelf bepalen hoe diep het decolleté is. Daarnaast is het jurkje eenvoudig en snel uit te trekken (door je partner) in het heetst van de strijd. Maak je look compleet met een paar sexy hoge hakken en jij bent helemaal klaar voor een avond vol spanning en uitdaging!

Wastemperatuur – HandwasBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeeKleur – ZwartGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Karton)Maatvoering – Valt kleinEindoordeel – 5Garantie – JaSoort garantie – Good Warranty Service
J-Services.nl Wetlook Mini Jurkje Met Rits En Kraagje Zwart 38383
Wetlook Mini Jurkje Met Rits En Kraagje - Zwart
PRIJS: 54.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.