Panty Met Kat RozeHuidkleur 38383

Combineer stoer en schattig met deze vrolijke panty met blauw/paarse kat. Draag hem onder hotpants, een kostuum of kort rokje en je creëert een leuke speelse look. De huidkleurige bovenkant van de panty geeft het onderste, roze gedeelte een kousen-effect. Combineer deze opvallende panty met de kleur zwart voor een mooi contrast. Door de prachtige pasvorm en de mooie stof zie je er onweerstaanbaar uit.

##PS_Standard_Specifications##Wastemperatuur – HandwasBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeeKleur – RozeGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Plastic)Maatvoering – Valt kleinOne Size – One Size (S-M 34 – 38)Garantie – JaSoort garantie – Good Warranty Service
J-Services.nl Panty Met Kat RozeHuidkleur 38383
Panty Met Kat - Roze/Huidkleur
PRIJS: 14.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.