Plus Size Klassieke Naadpanty Zwart 38383

Deze zwarte Plus Size panty maakt elke look compleet. De panty is gemaakt van glad, doorschijnend materiaal en heeft een stijlvolle naad aan de achterkant. Hierdoor lijken de benen onweerstaanbaar lang. Door het rekbare materiaal past de panty perfect en blijft hij in elke situatie goed zitten. Combineer hem met verschillende kledingstukken en ga voor een stijlvolle en sexy uitstraling.

Specificaties:Wastemperatuur – HandwasBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeePasvorm – NauwsluitendKleur – ZwartGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Plastic)Maatvoering – Valt kleinEindoordeel – 5Garantie – JaSoort garantie – Good Warranty ServiceOne Size – Plus Size (42 – 44)Denier – 15
J-Services.nl Plus Size Klassieke Naadpanty Zwart 38383
Plus Size Klassieke Naadpanty - Zwart
PRIJS: 7.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.