String Met Goudkleurige Ketting 38383

Geef je lingerieset of sexy outfit net dat beetje extra met deze bijzondere string. De zwarte wetlook string heeft elastische bandjes en goudkleurige kettingen. Het kruis is extra smal waardoor het tussen de schaamlippen in valt. Dit zorgt voor een uitdagende look in elke situatie. Ook de achterkant is open. De 2 smalle bandjes lopen vanaf het kruis naar de heupbandjes en trekken zo meer aandacht naar je billen.

Specificaties:Wastemperatuur – HandwasBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeePasvorm – NauwsluitendKleur – ZwartGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Plastic)Maatvoering – Valt normaalOne Size – One Size (S-L 34 – 40)Eindoordeel – 5Garantie – JaSoort garantie – Good Warranty Service
J-Services.nl String Met Goudkleurige Ketting 38383
String Met Goudkleurige Ketting
PRIJS: 9.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.