Zwart nachtjurkje Arachne 38383

Het Arachne jurkje van Livia Corsetti Fashion is gemaakt van glanzend zwart materiaal en is afwerkt met schitterende rode details. Het jurkje heeft een mooie pasvorm en is bij de borsten iets ingenomen voor een verleidelijk decolleté. De rode bloemdetails bij de borsten en heupen zijn voorzien van schitterende steentjes voor een oogverblindende look. De Arachne wordt geleverd inclusief een bijpassende slip on jouw outfit helemaal compleet te maken.

##PS_Standard_Specifications##Wastemperatuur – 40 °CBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeePasvorm – NauwsluitendKleur – ZwartGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Karton)Maatvoering – Valt normaalGarantie – JaSoort garantie – Good Warranty ServiceString – Inclusief
J-Services.nl Zwart nachtjurkje Arachne 38383
Zwart nachtjurkje Arachne
PRIJS: 38.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.