American Bombshell B10 Warhead Gun Metal 38383

Met de drietraps ribbelstructuur geeft de B7 Warhead uit de nieuwe serie dildo’s een drievoudige sensatie. Doc Johnson maakt de serie American Bombshells voor echte liefhebbers, en heeft van de onderzijde een zuignap gemaakt, zodat je ‘m ook handsfree kunt gebruiken.

Materiaal: PVC

Kleur: Grijs

Lengte: 25 cm

Invoerdiepte: 22 cm

Diameter: 7 cm

Spatbestendig: Ja

Latexvrij: Ja

Buigzaam: Ja

##PS_Standard_Specifications##Waterproof – JaWeekmakervrij – JaBuigzaam – JaCE-keurmerk – JaPenetratie mogelijk – JaKleur – GrijsGeschikt voor – UnisexVerpakking – Retailverpakking (Plastic)Eindoordeel – 5Geschikt glijmiddel – Water- en siliconenbasisGarantie – JaSoort garantie – Good Warranty Service
J-Services.nl American Bombshell B10 Warhead Gun Metal 38383
American Bombshell B-10 Warhead Gun Metal
PRIJS: 54.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.