Fuk Tool Penissleeve 38383

Wil je graag meer lengte en dikte tijdens het penetreren? Dan is de Fuk Tool penissleeve het speeltje voor jou. De sleeve is niet alleen penisverlengend en -verdikkend, maar dient tegelijkertijd ook als ball stretcher. Dit zorgt voor meer stimulatie bij zowel de partner als bij de drager. De sleeve is gemaakt van zeer flexibel en rekbaar materiaal, waardoor hij perfect op jouw penis aansluit.

##PS_Standard_Specifications##Waterproof – JaWeekmakervrij – JaBuigzaam – JaKleur – ZwartGeschikt voor – ManVerpakking – Retailverpakking (Karton)Eindoordeel – 4Rekbaar – JaGeschikt glijmiddel – WaterbasisGarantie – JaSoort garantie – Good Warranty ServicePenis verlengend – JaInterne structuur – GladExterne structuur – Aders
J-Services.nl Fuk Tool Penissleeve 38383
Fuk Tool Penissleeve
PRIJS: 32.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.