Holle Buttplug ZwartRood 38383

Deze holle buttplug van Oxballs is speciaal ontworpen om de anaal liefhebber onvergetelijke momenten te bezorgen. De plug heeft de vorm van een hondje en kan helemaal doorboord worden met de tweede plug. Het siliconen materiaal is rekbaar en voelt glad aan, wat bijdraagt aan een comfortabel gebruik. De verdikking op de schacht zorgt voor extra stimulatie. De buttplug kan tegen alle glijmiddelen en is eenvoudig te reinigen.

##PS_Standard_Specifications##Waterproof – JaBuigzaam – JaPenetratie mogelijk – JaKleur – Diverse kleurenGeschikt voor – ManVerpakking – Retailverpakking (Plastic)Eindoordeel – 5Geschikt glijmiddel – WaterbasisGarantie – JaSoort garantie – Good Warranty ServicePlatte onderkant – Ja
J-Services.nl Holle Buttplug ZwartRood 38383
Holle Buttplug - Zwart/Rood
PRIJS: 124.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.