King Cock Plus Dildo 30 cm 38383

Deze King Cock Plus Dildo is uitermate geschikt voor de liefhebbers van een maatje meer. De realistische dildo is volledig gemaakt van Fanta Flesh®, een zacht materiaal dat levensecht aanvoelt. De geaderde schacht, grote eikel en stevige balzak maken de sensatie compleet. Zin in een handsfree avontuur? Plaats de dildo dan eenvoudig op een vlakke ondergrond. De sterke zuignap houdt de dildo uitstekend op zijn plek, zelfs tijdens de wildste nachten!

Alle King Cock dildo’s zijn gemaakt in de VS en vrij van gevaarlijke stoffen zoals weekmakers. Daarnaast zijn de dildo’s latexvrij voor zorgeloos genot.

##PS_Standard_Specifications##Weekmakervrij – JaBuigzaam – JaPenetratie mogelijk – JaKleur – HuidkleurGeschikt voor – UnisexVerpakking – Retailverpakking (Blister)Eindoordeel – 5Zuignap – JaBalzak – JaGeschikt glijmiddel – WaterbasisGarantie – JaSoort garantie – Good Warranty ServiceGeschikt voor Strap-on – JaZeer groot – Ja
J-Services.nl King Cock Plus Dildo 30 cm 38383
King Cock Plus Dildo 30 cm
PRIJS: 99.90

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.