GP Datex Mini Jurkje Geel 38383

Laat je van je meest uitdagende kant zien in dit gele Datex jurkje. Het mini jurkje is gemaakt van erg rekbaar latex dat perfect aansluit op de huid. Door de elastaan binnenvoering plakt het niet aan de huid. Hierdoor is het jurkje eenvoudig aan en uit te trekken zonder dat je gebruik hoeft te maken van speciale latexproducten. Het jurkje sluit met een rits aan de achterkant en heeft smalle schouderbandjes.

Specificaties:Wastemperatuur – 30 °CBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeePasvorm – Zeer nauwKleur – GeelGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Karton)Maatvoering – Valt normaalEindoordeel – 5Rekbaar – JaGarantie – JaSoort garantie – Good Warranty Service
J-Services.nl GP Datex Mini Jurkje Geel 38383
GP Datex Mini Jurkje - Geel
PRIJS: 79.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.