Jarretelrokje Met Jarretels En String Zwart 38383

Dit zwarte jarretelrokje van Music Legs mag niet ontbreken in jouw lingeriecollectie. Het extra korte rokje laat uitdagend veel van je billen zien maar bedekt de intieme zones met de aangehechte G-string. Het rokje is voorzien van een kanten randje voor een verleidelijke look. De jarretelbandjes zijn verstelbaar en eenvoudig te bevestigen aan je favoriete kousen.

##PS_Standard_Specifications##Wastemperatuur – HandwasBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeeKleur – ZwartGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Plastic)Maatvoering – Valt kleinOne Size – One Size (S-L 34 – 40)Eindoordeel – 5Kousen – ExclusiefGarantie – JaSoort garantie – Good Warranty ServiceString – Inclusief
J-Services.nl Jarretelrokje Met Jarretels En String Zwart 38383
Jarretelrokje Met Jarretels En String - Zwart
PRIJS: 19.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.