Kanten Lingeriesetje Met Ketting Zwart 38383

In dit zwarte kanten lingeriesetje kan niemand jou weerstaan en jouw spannende avondje wordt gegarandeerd een succes. Het setje bestaat uit een kanten BH, een kanten jarretel rokje met bijpassende string en, om het geheel af te maken, een prachtige ketting. Het setje is gemaakt van rekbare stof en past daardoor goed. Combineer je outfit met een paar sexy kousen en maak je look compleet.

##PS_Standard_Specifications##Wastemperatuur – HandwasBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeeKleur – ZwartGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Karton)Garantie – JaSoort garantie – Good Warranty ServiceString – Inclusief
J-Services.nl Kanten Lingeriesetje Met Ketting Zwart 38383
Kanten Lingeriesetje Met Ketting - Zwart
PRIJS: 39.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.