Lange Kousen Met Naad En Kanten Top Rood 38383

Een paar sexy rode kousen zijn onmisbaar in de garderobe van de verleidelijke vrouw. Deze Music Legs kousen mogen daarom niet ontbreken in jouw collectie. Het klassieke model is tijdloos en eenvoudig te combineren met verschillende stijlen. De naad aan de achterkant laat je benen langer lijken terwijl de brede kanten top het sensueel maakt. Ben jij klaar om te verleiden?

##PS_Standard_Specifications##Wastemperatuur – HandwasBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeePasvorm – NauwsluitendKleur – RoodGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Plastic)Maatvoering – Valt kleinOne Size – One Size (S-L 34 – 40)Eindoordeel – 5Garantie – JaSoort garantie – Good Warranty ServiceDenier – 15
J-Services.nl Lange Kousen Met Naad En Kanten Top Rood 38383
Lange Kousen Met Naad En Kanten Top - Rood
PRIJS: 7.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.