Wand Vibrator Opzetstuk Voorbind Dildo 38383

Zwart opzetstuk voor wand vibrators waarin een dildo geplaatst kan worden. Maak je wand vibrator nu nog leuker met dit strap-on harnas opzetstuk speciaal voor je wand vibrator! Hiermee maak jij eenvoudig van jouw wand vibrator een trillende toy met een heerlijke dildo. Door middel van dit harnas kun jij je favoriete voorbind dildo combineren met je favoriete wand vibrator. Schuif eenvoudig een dildo naar keuze in de openingen van dit opzetstuk en geniet!

Let op!: exclusief dildo.

Binnendiameter opzet cup: 5,8 centimeter

##PS_Standard_Specifications##Waterproof – JaWeekmakervrij – JaKleur – ZwartGeschikt voor – UnisexVerpakking – Retailverpakking (Karton)Eindoordeel – 4Rekbaar – JaGarantie – JaSoort garantie – Good Warranty ServiceMaat – 3
J-Services.nl Wand Vibrator Opzetstuk Voorbind Dildo 38383
Wand Vibrator Opzetstuk Voorbind Dildo
PRIJS: 26.55

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.