Geplooid Jarreteltopje Met Kant En Bijpassende String 38383

Voel je sexy en verleidelijk in deze zwarte jarreteltop van Cottelli Colletion. De sexy top is gemaakt van doorschijnend materiaal en heeft kanten cups die doorschijnen. De gehele top is rekbaar en zacht waardoor het perfect past en comfortabel is om te dragen. De verstelbare jarretels zijn eenvoudig te bevestigen aan je favoriete paar kousen. De jarretelset is compleet met een mooie string.

Specificaties:Wastemperatuur – 30 °CBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeePasvorm – NauwsluitendKleur – ZwartGeschikt voor – VrouwVerpakking – Retailverpakking (Karton)Maatvoering – Valt normaalEindoordeel – 5Kousen – ExclusiefGarantie – JaSoort garantie – Good Warranty ServiceString – Inclusief
J-Services.nl Geplooid Jarreteltopje Met Kant En Bijpassende String 38383
Geplooid Jarreteltopje Met Kant En Bijpassende String
PRIJS: 36.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.