Kanten Nachtjurkje Met Strikje Blauw 38383

Dit verleidelijke nachtjurkje zorgt voor een onweerstaanbare look. Het jurkje heeft een mooi patroon en is voorzien van satijnen randjes. Het luchtige materiaal schijnt door en valt soepel over het lichaam. Hierdoor is het nachtjurkje erg fijn om te dragen. Draag het in de slaapkamer en verras je partner met een sexy en sensuele look.

Specificaties:Wastemperatuur – HandwasBleken – NeeStrijken – NeeChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeePasvorm – NauwsluitendKleur – BlauwGeschikt voor – VrouwMaatvoering – Valt kleinOne Size – Queen Size (46 – 52)Eindoordeel – 5Garantie – JaSoort garantie – Good Warranty Service
J-Services.nl Kanten Nachtjurkje Met Strikje Blauw 38383
Kanten Nachtjurkje Met Strikje - Blauw
PRIJS: 37.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.