Netstof Slip Met Bloemenpatroon Zwart 38383

Voel je goed en zelfverzekerd in deze mooie herenslip! De slip is stijlvol zwart en heeft aan de zijkanten netstof gedeeltes met bloemetjespatroon. Het netstof is doorschijnend voor een uitdagende look. De zwarte band aan de bovenkant zorgt ervoor dat de slip goed op zijn plek blijft. De stof waar de slip van gemaakt is is elastisch voor een goede pasvorm. Ook sluit hij hierdoor goed op je lichaam aan en is hij comfortabel om te dragen.

##PS_Standard_Specifications##Wastemperatuur – 30 °CBleken – NeeStrijken – JaChemisch reinigen – NeeDroogtrommel – NeeKleur – ZwartGeschikt voor – ManVerpakking – Retailverpakking (Karton)Maatvoering – Valt normaalEindoordeel – 5Garantie – JaSoort garantie – Good Warranty Service
J-Services.nl Netstof Slip Met Bloemenpatroon Zwart 38383
Netstof Slip Met Bloemenpatroon - Zwart
PRIJS: 22.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.